Op weg naar … Donkmeer in Berlare

Route zelf samengesteld met onzen Garmin. Van bij ons in Erembodegem over Aalst naar Het Donk-meer en via Zele, Dendermonde en Lebbeke terug naar huis. Dit resulteerde “aanvankelijk” (onthoud aanvankelijk!!!) in 62 km vrij vlak fietsen. Tot Dendermonde werdt dit alles voortreffelijk gevolgd. Maar daar liep of moet ik,fietste het verkeerd, zeggen. Het fietspad dat wij langs de Schelde volgden liep onder de brug, die wij normaal moesten oversteken, door. Wat hem bezielde mogen de satelieten weten maar wij peddelden lustig onder de brug door. De kilometers volgden elkaar op en steeds verder verwijderden wij ons meer van wat binnen een fietstocht van 62km kan. Maar dankzij hetzelfden GPS’ken keerden wij op ons tellen terug en beëindigden onze tocht na een goeie 82km.
etrexlegendcx
Der maar efkens 20km bij gelapt, nu versta ik waarom die GPS’kes alsmaar populairder worden. Na het werk te laat thuis, ge moet niet verder zoeken. Als afsluiter enkele kiekjes van deze tocht. Het donkmeer is de moeite.
Belfort_aalst

Aalst heeft een prachtig Belfort, werelderfgoed. Nu nog een sfeerbeeld van het Donckmeer.
tweenden

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: