Site van het jaar

Vrijdag 20 november 2009.

Onlangs ging ik wat dieper in op het maken van fietstochten geleid door het fietsknooppunten-netwerk (een hele mond vol). Ik toonde er hoe je met de webapplicatie “Fietsnet” op een vrij eenvoudige wijze leuke fietstochten kunt uitstippelen. Tevens kan deze applicatie een gps-track aanmaken. Deze is te downloaden en is bruikbaar voor de Garmin-toestellen. Onlangs keerde ik opnieuw terug op deze aantrekkelijke website. Zij zijn nu kandidaat voor de beste web-site in de categorie “reizen en toerisme”.

Site van het jaar is een iniatief van het magazine “CLICKX.be

Langs deze weg zou ik wielerliefhebbers willen oproepen hun stem uit te brengen op Fietsnet. Het lijkt mij een mooie gelegenheid om onze waardering voor dit prima iniatief te laten blijken.

doen!!!

Advertentie

Een gedachte over “Site van het jaar

Voeg uw reactie toe

  1. Op zoek naar meer gegevens over de Ponte Della Maddelena kwam ik op jouw interessante blog terecht. Behalve een mooi aantal foto’s heb jij ook veel interessants te vertellen, ondertussen al wat afgelezen. Wij waren in juni aan de brug en ik ben nu mijn fotoboeken an verslagen aan het maken over onze eerste Toscane-reis. Fietsnet had ik ook al ontdekt maar vermits ik geen kaarten in mijn Garmin heb, kan ik geen gpx-bestanden gebruiken. Niet erg echter omdat ik reeds vanaf aanvang de Bikepointer gebruik, heel handig en een (geprinte) kaart heb ik altijd als backup.
    groetjes,
    Dirk
    http://dirkjogt.bloggen.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: